Sayfalar

Google Araması Cevaplandırma Servisi: Beytepe ...

Bu seri, siteme kimin hangi keyword ile geldiğini görmemden kaynaklıdır, kçtan uydurma asla değildir. Lütfen iyi okuyun ve feyz alın ya da esef duyun.



Evet ne diyorduk? Beytepe! 4 yılımın geçtiği beytepe. Ve insana her mevsimi yaşatan kurtarılmış bölge. Her ne kadar kış aylarını sevsem de, her mevsimi güzeldi.
Sabah çok erken kalkanlar giderdi yemekhanede kahvaltı yapardı, geç kalkanlan City'de yerdi, öğle yemekleri yemekhaneye endeksliydi. Güzel yemek var koşun! sık sık olurdu yanında sınırsız ketçap ve mayonezle.
Aileden uzak bir kaçış için muhteşem yerdi Beytepe, yarı özerk hayatçıklar için fazlasıyla yeterli.
Raporda gördüğüm beytepe aramalarını umarım aileler yapmıyordur :) Çünkü çocuklarını evet böyle bir yere gönderecekler bilsinler.
Ve lütfen, nolur, yalvarırım şunu KABULLENSİNLER ki "evlerinden yolladıkları o çocuk döndüğü zaman ASLA o giden çocuk olmayacak"

ek:

yase: asla aynı olmayacaklar obaaa,
ya yanlış anlayacaklar dur
:D
ben: boşver yaaaa
vursun yüzlerine tokat gibi

yase: saçmalam yazık be
ünv yi kazandı diye seviniolar şu an
yazık

4 yorum:

Yasemin Şahin dedi ki...

Olay dramatik bir hal alıp insanlar biricik çocuklarının kaydını yaptırmaktan vazgeçmeden önce açıklama yapmak gerek. O Yase benim ve evet yazık be JD. Evet üniversite büyütür öğrenci olanını. Zorluklar güzellikler hepsi bir aradadır. Bir ironidir 4 ya da daha fazla sene alır götürür sizi. Hele bir de son demleri çok pis koyar. Okul biter bir şekilde ailenin yanındasındır. Ama o bıraktığın aile tam manasıyla aynıyken sen hiç ama hiç aynı değilsindir. Şehir dışında okuyanlar için değil sadece bu tabiiki. Bunu bana yaşadıktan sonra daha bir net anlatan Jesterdvine olmuştur. Çok çekmiştir bu histen. Şu yazdıkları da bunun sonucudur.

Benim diyeceğim odur ki: aman vazgeçmeyin! Bugün ya da yarın mutlaka değişecekti çocuğunuz ne sanıyordunuz ki?! Bırakın bari bu ülkenin en yüksek eğitim kurumu üniversite sayesinde olsun. Bunun dışında Beytepe güzel, Beytepe'de okumak ayrı bir keyif. Zor olan değişimi kabul etmeyen ve değişmeyen ailelere geri dönmek.

"O" Benim Dünyam dedi ki...

Beytepe'nin baharının üstüne tanımam.
Ne sıcaktır ne de soğuk. Çimlerin üstünde çay içerken havada uçuşan kahkahaların hanımeli kokularına karışması... Yazın yaklaşmasının verdiği hafif rehavet. (rehavetin miktarı fazla olmamalı, çünkü yakında finaller başlayacaktır :))Bir Beytepe Klasiği :)

Yasemin Şahin dedi ki...

Evvet işte budur, Beytepe güzeldir özlü bir cümle daha. Gelin insanlar, geliiin :P

asli dedi ki...

Heyyyy ben bu fotoları hatırlıyorum, Kodak marka bir makineyle çekilmişti,2004 yada 2005 olacak hehehe, ne güzel anılar ne güzel hatıralar vardı be beytepe'de.Ne eğlencelidir o kampüs, her saati ayrı bir eğlence ayrı bir kaos. Insan üni'yi kazanmış olmanın özgürlüğüne varıyor......

Yolgeçen